Emergent mailchimp

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

L’accés a aquesta pàgina web implica que l’usuari coneix i accepta les advertències i informacions legals, condicions i termes d’ús aquí descrits, pel que li recomanem que llegeixi atentament aquest contingut si vol accedir i fer ús de la informació i els serveis oferts des d’aquesta pàgina web. La informació aquí present podrà ser modificada o substituïda pel seu titular en qualsevol moment i sense previ avís.

×

NOU ART, PEDRA I AIGUA: ESTIU 1996, A CÀRREC DE SEBASTIÀ GODAY

XERRADA ARQUITECTURA I CIUTAT

Dijous 28 de novembre 19:00 h

La trobada d'artistes “Amaseno i Santa Coloma de Farners” va ser la segona part d'una experiència d'intercanvi artístic en el qual varen participar artistes italians i gironins, en un projecte coordinat per Luigi Fiorletta, de la Provincia di Frosinone, i Sebastià Goday, de la Diputació de Girona, que tenia la pedra i l'aigua com a punt de referència. No es va editar cap catàleg del projecte però en queden les fotografies que va fer-ne en Josep Maria Font i els testimonis dels que hi varen participar. Què en queda d'aquell projecte? Com es pot regenerar?

ARQUITECTURA I CIUTAT

La ciutat és l'entorn enterament artificial i construït en el qual vivim gairebé sense adonar-nos de la seva complexitat i història. La ciutat és l'urbanisme dels carrers i els parcs, l'aglomeració d'edificis públics i privats i, sobretot, és un espai de múltiples funcions en el qual ens relacionem de maneres molts diferents. La ciutat, tal com és ara, és resultat d'un llarg procés històric. El mes de novembre us convidem a participar en un cicle de xarrades dedicades a l'arquitectura, el patrimoni arquitectònic i l'art públic de la ciutat. La celebració de les Jornades Europees de Patrimoni, el 12 d'octubre, a Sant Pere de Cercada, anticipen el cicle amb activitats per a públic infantil i familiar, i també per adults.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR