Celebració de naixement de Josep Beulas i Recasens

Any Beulas

Finalitzat
2021
Dissabte 07 d'agost | 19:00 h

El passat 3 de juliol, amb la inauguració de l'exposició "Els nostres Beulas"es va donar el tret de sortida a un any farcit d'actes per commemorar el centenari del naixement del pintor colomenc i fill predilecte de la ciutat, Josep Beulas (Santa Coloma de Farners, 1921- Osca, 2017).

El dia 7 d'agost es compleixen els 100 anys del seu naixement i s'han programat els següents actes per l'ocasió, a les 7 de la tarda, a la Casa de la Paraula:

- Visita guiada a l'exposició "Els nostres Beulas", de la mà del comissari, Sebastià Goday.

- Xerrada biogràfica per part de Quimeta Camí, Antoni Solà, i Sebastià Goday

- Tast de vins de la bodega Enate de l'edició especial del centenari, i vins Baldiri, de Can Baldiri de Castanyet.

La resta del programa que conforma l'«Any Beulas» inclou actes que van des de tallers, xerrades, exposicions, concursos, visites guiades i itineraris, fins a festivals de dansa, concerts...

La jornada commemorativa en honor a Beulas ha estat impulsada per l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners, en col·laboració amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les àrees de Cultura de la Diputació de Girona i del Consell Comarcal de la Selva.

Josep Beulas, un dels artistes amb més prestigi i reconeixement de la ciutat, va donar a Santa Coloma de Farners una important col·lecció de les seves obres. Actualment, el fons és dipositat a la Casa de la Paraula com a testimoni del lligam i estima del pintor per Santa Coloma i com a element enriquidor del patrimoni artístic de la ciutat.

Dissabte
07
ago
Finalitzat