15m2 / ANY BEULAS

Festival internacional de microdansa itinerant

Finalitzat
2021
Del 03.09.21 al 04.09.21

Informació i reserves a www.festival15m2.cat

Compartir

15m2 festival internacional de microdansa itinerant

  15m2 és un festival de microdansa itinerant que es realitza en espais no convencionals al voltant d’un eix temàtic i una localitat concreta, amb la voluntat de vincular la creació escènica amb el teixit cultural del territori i els àmbits del coneixement.

  Un festival emergent de petit format que vol reflexionar sobre l’art, la cultura i la societat contemporània. Una forma de teixir vincles entre els creadors, els sectors culturals i la ciutadania a partir de l’eix temàtic i el territori.

continua llegint

1a edició: Josep Beulas - Santa Coloma de Farners - Horitzó

La primera edició del festival serà sobre l’obra del pintor colomenc Josep Beulas sota el tema Horitzó, a la seva població natal de Santa Coloma de Farners (Girona).

  Beulas (1921-2017) és un dels pintors de paisatge més important de la segona meitat del segle XX. Crea una pintura de síntesi al límit de l’abstracció, de paisatges agraris desolats, nus de vegetació, abandonats per l’home i la modernitat, on la línia de l’horitzó uneix l’essencialitat dels seus paisatges. L’any 2021 es commemora el centenari del seu naixement i el festival vol reivindicar el valor de la seva obra i la seva personalitat, un home senzill que estimava l’art i l’entorn on es trobava.

Divendres
03
set
 
 
Finalitzat
Dissabte
04
set
 
 
Finalitzat