La biblioteca digital: Argus i e-Biblio

16.03.2020

Per tal de prevenir la propagació del COVID-19 la biblioteca Joan Vinyoli (inclosa la bústia de retorns) romandrà tancada fins a nou avís.

Per tal que pugueu continuar gaudint dels serveis de la biblioteca, us farem cinc cèntims dels recursos digitals que teniu a la vostra disposició.

L'Argus és el catàleg digital de la Xarxa de Biblioteques de Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l'Ebre. A més de poder fer cerques de documents, també podreu accedir al vostre compte personal i, d'aquesta manera, revisar quins documents teniu en préstec actualment. L'Argus, a més, us permetrà renovar els vostres préstecs actuals fins a tres vegades. En cas que una altra persona hagi reservat els documents que teniu prestats, aquesta renovació no serà possible. Recordeu que actualment tots els préstecs han estat renovats i, de manera automàtica, aquesta situació es mantindrà fins que l'equipament de la biblioteca torni a obrir les seves portes. 

Crear un compte personal a l'Argus és el primer pas necessari per accedir a l'e-Biblio. Si voleu més informació dels nostres serveis digitals, cliqueu aquí.

Per saber com crear un compte personal a l'Argus pas a pas, seguiu el següent enllaç.

L'e-biblio és un servei de préstec digital i gratuït que us permetrà accedir a pel·licules, revistes i llibres en línia i des de casa. Per fer-ne ús només cal que tingueu el carnet de biblioteca i un compte personal actiu a la web de l'Argus.

Us deixem un tutorial que segur que us serà molt útil.

 

I si teniu algun dubte, us podeu posar en contacte amb la biblioteca en el següent correu electrònic biblioteca@scf.cat

Notícies