Gaudeix del cinema Cicle Gaudí online i emporta't una subscripció a FilminCAT

17.04.2020

L'Acadèmia de Cinema Català comença el Cicle Gaudí online, una proposta que permetrà als espectadors/es recuperar online els títols que han passat per les sales del Cicle i dialogar amb els seus creadors/es i actors/actrius protagonistes. Aquesta iniciativa es posa en marxa conjuntament amb la col·laboració de la plataforma FilminCAT i l'Institut Català de les Empreses Culturals. L'objectiu segueix essent el de portar el nostre cinema al màxim de gent possible, oferint a més la possibilitat de conèixer els equips artístics que hi ha darrere els films programats.

La primera cita amb el Cicle Gaudí online serà els dies 19, 20, 21 i 22 d'abril i el film escollit és "La hija de un ladrón", programat a les vostres poblacions el passat mes de febrer, i guardonat amb els Gaudís a Millor pel·lícula en llengua no catalana, Millor guió i Millor direcció a la darrera edició dels Gaudí. Des de diumenge 19 d'abril a les 00?h i fins dimecres 22 a les 19?h els espectadors/es podran llogar i veure la pel·lícula a FilminCAT i rebre automàticament una subscripció mensual a la plataforma. A les 19?h del dia 21 podran dialogar amb Belén Funes i Greta Fernández, directora i actriu protagonista de "La hija de un ladrón" a través d'un Instagram Live al canal @academiacinecat.

El funcionament és senzill:

- Entra a Filmin https://www.filmin.cat i lloga la pel·lícula en qüestió, en aquest cas "La hija de un ladrón" entre les 00?h del diumenge 19 d'abril i les 19?h del dimecres 22 d'abril.

- Si la llogues durant aquests dies, guanyaràs automàticament un mes de subscripció gratuït a FilminCAT.

-A les 19 h del dia 21 d'abril l'Acadèmia engegarà un Instagram Live al canal @academiacinecat d'Instagram amb l'equip artístic de la pel·lícula, on el públic podrà llançar les seves preguntes i fer comentaris.

- Per participar en aquestes trobades només has de visitar el canal d'Instagram de l'Acadèmia @academiacinecat i escriure les teves preguntes i comentaris.

A banda de convidar-vos personalment a participar-hi (serà molt interessant!), us escrivim per animar-vos que ho compartiu als vostres canals com una via de "continuïtat" del Cicle durant aquests mesos d'aturada de l'activitat a la sala.

 

Notícies