Necessitem llibreters: El Festival Domini Màgic de Poesia cerca voluntaris

07.03.2019

El Festival Domini Màgic de Poesia obrirà aquest any dues llibreries pop-up de poesia catalana. L'empresa colomenca Finques Martorell, que aquest any és patrocinadora del festival, ens cedeix dos locals comercials del centre de la ciutat per obrir-hi les llibreries. La Llibreria 22, de Girona, i Papyrus de Celrà, ens presten els seus fons de llibres nous i vells de poesia i assaig de literatura catalana. Necessitem voluntaris per obrir i tancar les llibreries i per despatxar-hi llibres. Les llibreries tindran una horari d'obertura reduït: de dimarts a divendres, de 17 h a 20 h, i dissabte al matí, de 10 a 13,30 h, del 21 de març al 6 d'abril.

Què oferim als voluntaris? Primer de tot, l'oportunitat de col·laborar amb el festival i una armilla que els identificarà com a voluntaris. Admetem que això potser no sigui prou... així que també us oferim una invitació gratuïta per anar al concert del cantant Roger Mas, que es farà a l'Auditori municipal el proper 6 d'abril, i un lot de llibres editats per l'Ajuntament i la Càtedra Joan Vinyoli de Poesia Contemporània, de la UdG.

Com haig de fer-ho per apuntar-me? Escriviu un correu electrònic a cultura@scf, amb indicació de que voleu fer de voluntaris del festival i la vostra disponibilitat d'horaris, a més del vostre nom i cognoms i un número de telèfon per a trucar-vos.

Notícies