Emergent mailchimp

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

L’accés a aquesta pàgina web implica que l’usuari coneix i accepta les advertències i informacions legals, condicions i termes d’ús aquí descrits, pel que li recomanem que llegeixi atentament aquest contingut si vol accedir i fer ús de la informació i els serveis oferts des d’aquesta pàgina web. La informació aquí present podrà ser modificada o substituïda pel seu titular en qualsevol moment i sense previ avís.

×

Espai Joan Vinyoli

 

 

L’Espai Vinyoli recrea l'univers del poeta barceloní amb una forta vinculació a la capital selvatana on passava els estius de la seva joventut. La natura que envolta el municipi va tenir un paper clau en la configuració de la seva sensibilitat poètica.

L’espai creat pels artistes Josep Mañà i Isabel Banal ens permet descobrir diversos elements de la seva cosmogonia poètica, el suro, la raqueta de tenis, la col·lecció de galls. També podem trobar el mobiliari original del seu despatx  –la taula, la cadira, les pintures, el llum, una selecció de la seva biblioteca, primeres edicions dels seus llibres, etc.

La tria de poemes que ens acompanyen en aquest viatge iniciàtic l’ha realitzada el biògraf de Vinyoli Pep Solà.

Veniu a descobrir l'Espai Vinyoli i endinseu-vos en el món màgic de la poesia.

Carrer del Prat, 16
17430 Santa Coloma de Farners

Tel. Casa de la Paraula: 972 843 582
 

Horari Casa de la Paraula
Matins de dilluns a dissabte de 10 a 13.30 h
Tardes de dijous a dissabte de 17 a 20 h

Altres espais

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR