Esberlar. Cia. L'Atapeïda . Dansa contemporània / Teatre

19è Paraules Nocturnes

Gratuït
divendres, 26 de juliol | 22:00 h
Compartir

Fronteres, solcs, traçats imaginaris que delimiten l’espai i que es dilueixen en el temps, en un esdevenir continu. L’estàtic ja no resisteix, ens trobem en un fluir constant, en el terreny del balanceig, de l’oscil·lació; la idea de permanència ha desaparegut i, com a conseqüència, ens situem en una posició fràgil que canvia constantment la nostra mirada cap al món.

Esberlar utilitza el moviment i el teatre físic per acompanyar-nos a través d’imatges d’inestabilitat, ensorrament i reconstrucció. Tres personatges ens parlaran en clau d’humor sobre els límits que ens imposa la societat; però, sobretot, dels que ens imposem nosaltres mateixes. Esberlar dibuixa un món hipotètic, un mapa perfilat amb catifes, en què les normes de supervivència són el canvi i l’adaptació.

Inspirant-se en sis relats d’Haruki Murakami que narren les vides trasbalsades d’uns personatges afectats per un sisme que transforma el seu paisatge físic i social, i que els aboca a un imminent canvi de paradigma, L’Atapeïda ens proposa emprendre un viatge físic i gestual guiat per les emocions del trencament. L’ensorrament de les estructures, però també la renovació, són els maons d’aquesta creació.

Divendres
26
jul
Gratuït
Activitats relacionades
2024
Corina Oproae. Com la nit en flames. Poesia
19è Paraules Nocturnes
dv. 05.07.24 | 22:00 h
Casa de la Paraula
Paraules nocturnes
2024
JazzCat. Música jazz
19è Paraules Nocturnes
dv. 12.07.24 | 22:00 h
Casa de la Paraula
Paraules nocturnes
2024
Pompeu Fabra; jugada mestra! Teatre
19è Paraules Nocturnes
dv. 19.07.24 | 22:00 h
Casa de la Paraula
Paraules nocturnes