DANSA AÈRIA (una adaptació de l'espactacle FAR de la Cia. Estampades) i AIXÍ SOM (espectacle del grup de joves de l'escola WONDERNOW, la nau en moviment)

CARRER CULTURA

Finalitzat
2021
Dissabte 31 de juliol | 18:30 h

Organitza la regidoria de Joventut

Per reservar entrades cliqueu aquí:

Lloc: Església de Santa Coloma de Farners (Plaça Farners)

Hora: 18:30h (entrada a partir de les 18:15h)

Durada: 40min

Compartir
Afegir al calendari

Primerament gaudirem d'una coreografia del grup de joves d'entre 14 i 18 anys de l'escola de dansa WONDERNOW la nau en moviment. El nom de la peça s'anomena AIXÍ SOM, la qual està inspirada en la pel·lícula The Greatest Showman i vol transmetre a través del ball l’acceptació de tots i totes, siguem com siguem. Es tracta d'una coreografia de Susanna Ros i Júlia Pérez i la música que ballaran serà This is Me (The Reimagined Remix) de Keala Settle, Kesha & Missy Elliott.

Seguidament gaudirem d'un espectacle de dansa aèria, tractant-se d'una adaptació de l'espectacle FAR de la Companyia Estampades. 

A l’obra, les artistes parteixen d’una fusió de la dansa i el teatre amb tècniques aèries, tot creant atmosferes plàstiques i efímeres que s’estampen com un miratge per sotragar la quotidianitat del púbic. 

Dos personatges tenen la clau d’una Talaia. Hi viuen, s’hi passegen, formen part del seu engranatge que ara es desperta per a donar veu a les seves pedres. Volaran conquerint espais inaccessibles i fent reviure històries i racons oblidats. Un raig de llum emergeix de la foscor, el faroner encén la maquinària, els cucuts es desperten i dansen el pas del temps.

 

Dissabte
31
jul