Els Pastorets

Finalitzat
2020
Del 20.12.20 al 02.01.21

Funcions: dia 20, a les 18 h; dia 26, a les 17 i a les 19 h; dia 2, a les 18 h.

Venda d'entrades a l'escola de teatre Sal i J3 i una hora abans de la funció

Enguany tornen Els Pastorets, de la mà de la companyia de teatre de Santa Coloma de Farners Sal iJ3. Es podran veure a l'Auditori municipal durant aquest Nadal. Consulteu les dates de representació i lloc on comprar entrades clicant aquí. No us deixeu perdre els pastorets, enguany amb novetats pel que fa a la posada en escena.

A Santa Coloma de Farners, com en moltes altres poblacions catalanes, per Nadal, s’hi representaven les tradicionals funcions de teatre de Els Pastorets. Aquestes representacions que es varen començar a fer, a la ciutat, als anys 60 del segle passat, es varen mantenir amb relativa regularitat fins als anys 90, de la mà de l'Agrupació Teatral La Clau. L’any 2017, les entitats locals de teatre amateur de la ciutat i l’Ajuntament varen recuperar-ne la programació. El 2020 és el quart any consecutiu que es tornen a programar les funcions de Nadal de Els Pastorets.

La producció pren el text clàssic de 1916 de J. M. Folch i Torres (Els pastorets o l’adveniment de l’Infant Jesús), del qual conserva l’argument, personatges i diàlegs originals, que la companyia adapta i suprimeix algunes escenes per a reduir-ne la durada.

Participen a la producció de pastorets de la ciutat la companyia de teatre amateur SaliJ3, que coordina la producció i n’assumeix la direcció artística. L’entitat hi aporta el gruix dels actors del repartiment i alguns dels col•laboradors tècnics (de vestuari i maquillatge). 

* Degut a la Còvid-19, s'hauran de  seguir les mesures del pla d'actuació PROCICAT per malalties emergents i el pla d'obertura de la Casa de la Paraula. També s'haurà de portar de manera impresa la declaració responsable d'assistència a l'Auditori.

Informació complementària:

-Pla d'actuació PROCICAT

- Pla d'obertura de la Casa de la Paraula

- Full de declaració responsable

 

Diumenge
20
des
Finalitzat
Dissabte
26
des
Finalitzat
Dissabte
02
gen
Finalitzat