Presentació dels resultats de la Beca de Recerca La Selva

Finalitzat
2020
Dissabte 17 d'octubre | 11:30 h

Aquest any, com a conseqüència de la pandèmia de la Covid19, la que havia de ser la XIII Trobada d’entitats quedarà restringida a la presentació dels resultats de la Beca de Recerca La Selva. L’acte tindrà lloc el proper dissabte, 17 d’octubre de 2020, a la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners.

Es començarà amb la recepció oficial a càrrec de les entitats i institucions convocants. A continuació es presentaran els resultats del treball de la Beca de Recerca 2019, de Josep Mas, amb el títol “Per no saber de llegir ni escriure...” Escola, alfabetització i consum literari a la Selva interior (1750-1905). En acabat, el Dr. Javier Antón Pelayo, professor d’història moderna de la UAB, tractarà sobre Escriptura de cartes familiars: educació per al comerç de les amistats. Finalment, es presentarà breument de la proposta becada La immigració francesa a la Selva als segles XVI i XVII, a càrrec de la seva autora, la Dra. Alexandra Capdevila Muntadas. Clourà l’acte el president del Consell Comarcal de la Selva.

Malgrat no haver tingut lloc la trobada d’entitats, si alguna té interès a fer conèixer alguna activitat o projecte en curs, es pot posar en contacte amb el Centre d’Estudis Selvatans i, per mitjà de les publicacions en paper o bé en vídeo pel canal de Youtube del CES, s’hi donarà la difusió oportuna.

Centre d’Estudis Selvatans