Sandra Bautista en concert a la Casa de la Paraula

Trapezista tour

Finalitzat
2020
Dimecres 26 d'agost | 21:30 h

 

Aforament limitat.

Sandra Bautista és una de les perles de la pedrera musical catalana. Talent, joventut i una veu dolça i incisiva. Guanyadora de la darrera edició del Sona 9, el proper 27 de setembre treurà a la llum el seu nou treball discogràfic Trapezista un disc molt esperat que vindrà carregat de sorpreses!

La Sandra beu de la tradició anglosaxona i també d’autors sudamericans, sobretot de Jorge Drexler, per qui professa una gran devoció. Sense dubte, la seva versatilitat i estil vocal personal la situen com a ferma candidata a fer-se un lloc entre les veus més reconegudes de l’escena.

En el seu primer treball “La casa de les mil olors” (2017) la Sandra es despullà per desgranar amb emoció, proximitat i intimisme un repertori de cançons pròpies produïdes per Marc Ferrando. Amb prop de 100 concerts des del llançament del primer disc, la Sandra ha telonejat grups com Doctor Prats, Els Amics de les Arts i ha compartit festivals amb El Petit De Cal Eril, Clara Peya, Núria Graham, Pedro Pastor, Judit Neddermann, La Sra Tomassa, Est Oest, Gemma Hummet, Guillem Roma o Gossos. Forma part del col·lectiu Rodautors.