Emergent mailchimp

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

L’accés a aquesta pàgina web implica que l’usuari coneix i accepta les advertències i informacions legals, condicions i termes d’ús aquí descrits, pel que li recomanem que llegeixi atentament aquest contingut si vol accedir i fer ús de la informació i els serveis oferts des d’aquesta pàgina web. La informació aquí present podrà ser modificada o substituïda pel seu titular en qualsevol moment i sense previ avís.

×

La Revolta dels Segadors 1640

Districte IX Imatge

Del 09.05.19 al 25.05.19

Del 9 al 25 de maig

 

La Festa de la Revolta dels Segadors de 1640, que commemora els fets esdevinguts a Santa Coloma de Farners que varen suposar l’inici de la revolta catalana contra la monarquia Hispànica, al segle XVII, són el tema del projecte fotogràfic del col·lectiu barceloní Districte IX Imatge, integrat per Jordi Palomeras, Josep Maria Garcia, Juanmma Mercado, Miguel Parreño i Salvador Atance. L’exposició de fotografies, tot i que no manquen de qualitat artística, té per finalitat la difusió dels fets esdevinguts a Santa Coloma de Farners. Hi reconeixereu molts dels participants i escenes de les recreacions històriques que se celebren per la festa local de La Revolta. L’exposició s’ha vist abans, entre d’altres llocs, a Barcelona i a la Casa de la Generalitat a Perpinyà.

Inauguració: dissabte 11 de maig, 12 h.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR