Emergent mailchimp

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

L’accés a aquesta pàgina web implica que l’usuari coneix i accepta les advertències i informacions legals, condicions i termes d’ús aquí descrits, pel que li recomanem que llegeixi atentament aquest contingut si vol accedir i fer ús de la informació i els serveis oferts des d’aquesta pàgina web. La informació aquí present podrà ser modificada o substituïda pel seu titular en qualsevol moment i sense previ avís.

×

Llum elèctrica

Inauguració · Josep Maria Fontanet

22.09.18
Llum
Llum

El pintor colomenc Josep Maria Fontanet exposa la seva producció artística més recent a la Casa de la Paraula. L’exposició, que titula Llum elèctrica, aplega un conjunt de pintures a l’oli que tenen com a nexe comú la il·luminació artificial, a voltes dura, de paisatges i estances interiors deshabitats que l’artista retrata amb un estil realista. Els quadres d’en Josep Maria sobten l’observador per l’acurada tècnica i la fidelitat a reproduir el tema triat, però sobretot, per la força amb què la llum il·lumina escenes de quietud i aparentment banals, de llocs coneguts, en les quals la vida sembla que s’hi hagi deturat. És en aquest deturament, en l’absència de tota presència humana, que rau la força de la seva obra.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR