La Casa de la Paraula acull l'exposició "On es recolzen les imatges?"

03.10.2023

Dissabte, 7 d'octubre, a les 12 h, a la Casa de la Paraula, s'inaugura On es recolzen les imatges?, una exposició coproduïda amb el Bòlit, Centre d'Art Contemporani i que aplega els resultats del projecte educatiu Bòlit Mentor de residències artístiques en instituts de secundària. L'exposició és comissariada per Marta Dahó.

Els artistes que han treballat durant el curs 2022/2023 són Erik Estany Tigerström, Roc Herms, Núria Nia i Bárbara Sánchez Barroso als instituts Josep Brugulat de Banyoles, Santiago Sobrequés de Girona, Carles Rahola de Girona i Castell d’Estela d’Amer, respectivament.

Bòlit Mentor és un projecte que combina educació i creativitat i que consisteix a introduir artistes visuals a quatre instituts de secundària del territori per desenvolupar un projecte creatiu juntament amb els estudiants, dirigits per un curador d'arts visuals. El treball desenvolupat al Bòlit Mentor d’enguany gira entorn del rol que poden tenir les imatges; tant aquelles que configuren les hegemonies visuals actuals, com les que ajuden a obrir espais alternatius i a imaginar la realitat amb més participació i agència.

Notícies