Programació Auditori 2022 - primer semestre

16/12/2021

Ja podeu consultar totes les novetats de la programació semestral de cultura de gener a juny de 2022 de la ciutat. Hi trobareu la programació d’arts escèniques i musicals de l’Auditori municipal.

Entre les propostes musicals hi trobem Marc Parrot (8 de gener), Lluis Gavaldà i Joan Pau Chaves (22 de gener), el Quartet Brossa amb l'espectacle Folkestral (12 de febrer), entre d'altres.

Les propostes teatrals estan formades per Solitud a Stromboli (21 de maig), Vives (12 de març), Enigmàtic, Garri al forn amb compota de Reineta, MamaaaBojos per la pasta (a finals de febrer i març, formaran part del concurs de teatre amateur Rafael Anglada) i Ai, Conxita és l'obra de teatre que representaran la Companyia de Santa Coloma,  La Clau.

Adéu Peter Pan (15 de maig), Absurditties (13 de febrer), Andròmines (23 de gener) i Valentina Quàntica (17 d'abril) són les propostes que Sol Solet portarà a l'Auditori.

Andròmines de Samfaina de Colors | © Arian Botey

Cal destacar que un any més es portarà a terme el Cicle de Cinema Gaudí amb 3 títols ja confirmats. Pan de limón con semillas de amapola (15 de gener), Las leyes de la frontera (19 de febrer) i 6 dies corrents (de Neus Ballús) (19 de març).

Com a novetat s'estrenarà el CineXic. Una programació regular de cinema familiar en català. S'estrenarà el dia 30 de desembre amb El senyor Branquilló i l'escombra voladora, Ernest & Celestine (9 de gener), El bosc de Haquivaqui (6 de febrer), La revolta dels contes (5 de febrer), Bon dia, món! (10 d'abril) i La meva setmana extraordinària amb la Tess (8 de maig).

Recordeu que tota la programació cultural de la ciutat es difon a través de la pàgina web de la Casa de la Paraula, on s’hi anuncien tots els actes. Seguiu la programació cultural de la ciutat també, a través de les xarxes socials, culturascf a twitter i instagram.

Notícies