Quico Pi de la Serra i Sandra Bautista al festival Esquitxos de Cultura de la programaciò d'estiu farnesenca

30/07/2020

Durant el mes d'agost, als jardins de la Casa de la Paraula, a Santa Coloma de Farners, tindrà lloc un petit cicle de concerts amb  els músics Quico Pi de la Serra i Sandra Bautista com a protagonistes. Aquests concerts s'emmarquen dins de la programació d'Estiu farnesenca sota el nom d'Esquitxos de Cultura.

El pròxim dimecres, 5 d'agost, comptarem amb la presència de Quico Pi de la Serra, guitarrista i cantautor català, considerat uns dels representants històrics de la Nova Cançó, i presentarà el seu darrer disc "Cançons de Combat". Aquesta proposta inclou cançons fetes fa molts anys, d'altres més recents i algunes d'altri, però totes emblemàtiques pel que fa a la temàtica. Cançons de combat destil·la una part fonamental de la forma de ser de l'artista que sense concessions repassa l'actualitat a través de cançons fetes en diverses èpoques. 

El dimecres, 26 d'agost, Sandra Bautista una de les perles de la pedrera musical catalana actuarà als jardins de la Casa de la Paraula, i presentarà l'espectacle "Trapezista Tour". Talent, joventut i una veu dolça i incisiva. Guanyadora de la darrera edició del Sona 9, el pròxim 27 de setembre traurà a la llum el seu nou treball discogràfic Trapezista un disc molt esperat que vindrà carregat de sorpreses! La Sandra beu de la tradició anglosaxona i també d'autors sud americans, sobretot de Jorge Drexler, per qui professa una gran devoció. Sense dubte, la seva versatilitat i estil vocal personal la situen com a ferma candidata a fer-se un lloc entre les veus més reconegudes de l'escena. En el seu primer treball "La casa de les mil olors" (2017) la Sandra es despullà per desgranar amb emoció, proximitat i intimisme un repertori de cançons pròpies produïdes per Marc Ferrando. Amb prop de 100 concerts des del llançament del primer disc, la Sandra ha telonejat grups com Doctor Prats, Els Amics de les Arts i ha compartit festivals amb El Petit De Cal Eril, Clara Peya, Núria Graham, Pedro Pastor, Judit Neddermann, La Sra. Tomassa, Est Oest, Gemma Hummet, Guillem Roma o Gossos. Forma part del col·lectiu Rodautors.

Trobareu més informació de tota la programació d'estiu farnesenca i de la venda d'entrades dels concerts a www.culturascf.cat

Notícies