Invitació a l'exposició Everybody needs good neighbours, d'Arnau Blanch

26.02.2020

L'Ima. Sra. Susagna Riera i Anglada, Alcaldessa de Santa Coloma de Farners, i l'Im. Sr. Salvador Balliu Torroella, President del Consell Comarcal de la Selva

Tenen el plaer de convidar-vos a la inauguració de l'exposició Everybody needs good neighbours, d'Arnau Blanch.

L'acte se celebrarà el proper divendres, 28 de febrer, a les 19 h, a la Casa de la Paraula, carrer del Prat, 16, Santa Coloma de Farners

 

Art en ruta inaugura a la Casa de la Paraula, una nova mostra itinerant centrada en l'obra de l'artista Arnau Blanch.

Every body needs good neighbours es el nom d'aquest projecte expositiu, guanyador, de la darrera convocatòria del programa Art en ruta que organitza el Consell Comarcal de la Selva. 

Com la resta d'exposicions guanyadores que l'han precedit (justament la darrera és la de Levi Orta), l'exposició comença el seu cicle itinerant a la sala d'exposicions de la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners (on es podrà veure fins el 12 de març) i després iniciarà un circuit itinerant.  Algunes de les sales d'exposicions on es podrà veure la mostra són a Arbúcies, Blanes, Girona i Perpinyà.

La instal·lació visual es podrà visitar fins el 12 de març a la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners de dilluns a dissabte de 10 h a 13.30 h i  de 17 h a 20 h (dijous, divendres i dissabtes)

 

Notícies