Campanya Amnistia Ara!

13.02.2020

Signa el manifest si també vols acabar amb la repressió i aconseguir l'amnistia per tots els represaliats del procés sobiranista. Enllaç: https://amnistiaara.cat/

Òmnium Cultural ha traslladat al carrer la campanya Amnistia Ara! per als "represaliats" del procés independentista. Després d'impulsar un manifest –en el marc de la plataforma Som el 80%- en què 200 personalitats de l'àmbit polític, social, cultural i esportiu demanen l'amnistia per als presos i "exiliats", l'entitat ha fet arribar la petició a tot Catalunya a través de murals, cartelleres de gran format a les entrades i sortides de les grans ciutats o opis al carrer, entre altres formats.

La campanya representa un "clam" de la societat civil catalana per empènyer la classe política a treballar en favor de l'amnistia com a part de la resolució política. A Barcelona i l'Àrea Metropolitana, la campanya es pot veure al transport públic, com els autobusos, i a les principals estacions de metro i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Notícies