Aquest diumenge comença el 25è Concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada

24.01.2020

Comença una nova edició d'aquesta proposta amb la participació de 6 companyies: Laguna Teatre de Sils, amb El florido pensil; Grup de Teatre Cassanenc, amb Litus; Aquinahora Teatre de Centelles, amb Yerma; Guspira Teatre de Cassà, amb Mentiders; Associació Cultural Grup de Teatre de Sant Hilari, amb Línies obertes, i la Inestable Ceretana de Puigcerdà, amb Aquí no paga ni déu. L'Associació Teatral La Clau, que alhora és organitzadora del concurs, conjuntament amb l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners, clourà la mostra, com ja s’ha anunciat i fora de concurs, amb un esquetx de L'amor venia amb taxi, obra teatral de Rafael Anglada, i el lliurament de premis.

Volem destacar la diversitat de propostes, així com de les companyies. Només un concurs de teatre amateur arrelat com el Rafael Anglada pot atraure propostes provinents tant de poblacions tan llunyanes com de les més properes.
Les sessions tindran lloc cada diumenge a un quart de set del vespre a l'Auditori de Santa Coloma de Farners. Les entrades es poden adquirir a través de www.culturascf.cat i al mateix Auditori una hora abans de l'espectacle.

Us convidem a gaudir d'un dels concursos de teatre amateur amb més tradició de les nostres contrades. Sigueu benvinguts!

Notícies