Polifònica de Puig-Reig. Concert de Nadal

Temporada Auditori 2024

El programa de la Polifònica anirà des de les nadales catalanes i del món, passant pels himnes de pau més clàssics, peces de Händel i Pau Casals, música sacra o una col·lecció de temes de Disney. Tot plegat, un repertori que permetrà gaudir de la bona música interpretada excel·lentment per la formació del baix Berguedà. 

BIOGRAFIA

Fundada el 1968, la Polifònica de Puig-reig desenvolupa una intensa activitat a Catalunya i ha actuat en molts països europeus i de tot el món. Va acompanyar el President de la Generalitat en el seu viatge oficial a l’Argentina i Xile.

Fins al 2015, el director va ser Ramon Noguera, i, actualment, Josep Maria Conangla n’és el director musical i pianista, mentre que la direcció coral l’exerceix Emmanuel Niubò.

El seu repertori inclou des d’oratoris barrocs fins a musicals, passant per la música catalana, on és reconeguda com a excel·lent intèrpret de sardanes.

Ha participat en diverses òperes ampliant el Cor del Gran Teatre del Liceu, i ha actuat amb orquestres de gran prestigi amb mestres de nivell internacional.

L’any 1993, amb motiu del 25è aniversari, li va ser atorgada la Creu de Sant Jordi.

Dissabte
21
des