"Escoli-que", d'Anna Torra

Presentació del llibre

Finalitzat
dijous, 4 de juliol | 19:00 h
Compartir

El pròxim dijous, 4 de juliol, a les 7 del vespre, a la Casa de la Paraula, tindrà lloc la presentació del llibre Escoli-que, per part de l'autora Anna Torra. La presentació gaudirà de l'actuació d'un combo de l'Escola de Música Municipal Josep Carbó.

El conte, basat en la mateixa vivència de l’autora, tracta de l’escoliosi i de com aquesta és viscuda pels adolescents que la pateixen. Això s’explica des del punt de vista de la Jana, que parla de la seva història: anar el metge, fer fisioteràpia, dur una cotilla… La idea és poder ajudar a totes aquelles persones que tenen escoliosi a sentir-se més enteses, divulgant què és aquesta afectació, i fent-ho d’una manera amena i còmica.

El projecte es va presentar a la IX edició de la mostra anual de treballs de recerca dels instituts de la Selva interior. A més, també va ser guardonat als premis de la 8a edició de treballs de recerca i investigació de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, tal com explica aquesta notícia.

Al final del llibre hi ha una carta de la Jana als lectors que ajuda molt a entendre la història, i diu: “L’escoliosi augmenta quan més creixem, i aquest moment sol coincidir amb l’inici de l’adolescència, que és una part de la vida en què de problemes i experiències noves no en falten! Això no vol dir, però, que hàgim de deixar de banda l’escoliosi perquè sobra, sinó que és important afrontar-la (com la resta de problemes que ens trobem), i, si ens costa, demanar ajuda a la família, als amics i als especialistes que estan al nostre costat.”

 

L’AUTORA, ANNA TORRA GUIXERAS

 

Dijous
04
jul
Gratuït
Finalitzat