Lectura i potes

Finalitzat
Del dt. 14.03.23 al ds. 01.04.23
Compartir

Lectura i potes. Infants entre 6 i 12 anys. Inscripcions obertes fins a l'11/03/2023

Per inscriure't només has d'anar a la Biblioteca Joan Vinyoli a Santa Coloma de Farners.

Servei psicosocial gratuït

Quines opcions tenim? Papa/Mama necessito que algun adult vingui a divertir-se a la biblioteca amb mi durant 3 dies! Tenim dos grups per escollir.

A) Entre setmana, dimarts 14 i 21 i divendres 31 de març, de 17 a 19 h.

B) Dissabte 18 i 25 de març i dissabte 1 d'abril, de 10.30 a 12.30 h.

Que farem? A la primera sessió formem vincle grupal jugant amb la nostra amiga Blanket. La tècnica i la Blanket ens llegiran un llibre per explicar-nos quin és el treball d'un gos terapèutic. A la segona sessió cada infant escollirà un llibre i llegirem la meitat a la Blanket, que ens escoltarà amb molta atenció. A la tercera sessió cada un de nosaltres explicarem a la Blanket com acaba el nostre llibre i farem un lloc per acomiadar-nos.

Què obtenim? Llegir amb una companya-oient "pelut", ens dóna seguretat, ella ajuda a crear un entorn càlid i confortable, on l'aprenentatge es produeix sense dificultat ni pressions. Veurem la lectura com un acte lúdic, motivador i divertit, i això ajudarà a fomentar la meva concentració i imaginació sense l'ús de tecnologies. A més, s'ha comprovat que la presència d'un gos promou que interaccioni, participi i em relacioni. A les sessions llegirem en veu alta, per augmentar la nostra concentració, comprensió lectora, permetent la transmissió emocional i millorant la nostra expressió oral.

Dimarts
14
mar
Dissabte
18
mar
Dimarts
21
mar
Dissabte
25
mar
Divendres
31
mar