Dones tocades per la lluna. Contrapunts

Exposició

Finalitzat
Del ds. 18.02.23 al dl. 01.05.23

Inauguració: dissabte, 18 de febrer, a les 12 h.

Compartir

Contrapunts

Del 18 de febrer al 3 de maig, la Casa de la Paraula acull l'exposició Contrapunts, del col·lectiu gironí d'artistes "Dones tocades per la lluna". Contrapunts és una mostra de pintures sobre suports diversos, tapissos, objectes poètics, poesies il·lustrades i collages. Les artistes participants a l'exposició són Dolors Noguer, Carme Planella, Fina Planas, Noemí Morral, Montserrat Guanter i Dolors Bosch. Elles són un col·lectiu de dones a qui uneix l'intercanvi d'idees, tot explorant en aquest territori indefinit anomenat imaginació. El misteri implícit d'endevinar, imaginar i somniar, és  el que ofereixen, amb una tria d'obres artístiques molt íntimes i personals a punt de ser compartides amb tots vosaltres.  

Són temps difícils, d’incerteses, dubtes, crisi...

Si hem de projectar, no ens cal l’infinit, sinó a tocar, a curta distància. Tot això i més ens fa anar pel fangueig inarticulat de la vida mateixa. A nosaltres, “Dones tocades per la lluna”, copsant tot el pes de l’existència per mitjà del nostre imaginari, no ens agrada seguir-ne la corrent, més aviat tot el contrari; a contracorrent donem aire a les portes tancades i les obrim de bat a bat. I amb el pes de l’aire hi aboquem tot el nostre saber existencial, mitjançant aquest món que s’anomena: Art.

Som totes 6 del gènere Dona, però com a tals, cada una amb entitat pròpia. Diferenciades, i per aquest motiu arrepleguem de cadascuna de nosaltres les característiques a desplegar, sense competicions, fusionant-nos i escoltant-nos, per tal de fer més interessant el que us hi exposem.

Aquests Contrapunts ens fan alçar i una vegada més donem ales a les nostres dèries, i us en fem espectadors amb els contrastos i diversitats de tota mena.

Que la LLUNA ens Il·lumini  quan la foscor arribi! 

Dissabte
18
feb
Gratuït
Finalitzat
Diumenge
19
feb
Gratuït
Finalitzat
Dilluns
20
feb
Gratuït
Finalitzat
Dimecres
22
feb
Gratuït
Finalitzat
Dijous
23
feb
Gratuït
Finalitzat