Dones tocades per la lluna. Contrapunts

Exposició

Gratuït
Del ds. 18.02.23 al dc. 03.05.23

Inauguració: dissabte, 18 de febrer, a les 12 h.

Compartir

Contrapunts

Del 18 de febrer al 3 de maig, la Casa de la Paraula acull l'exposició Contrapunts, del col·lectiu gironí d'artistes "Dones tocades per la lluna". Contrapunts és una mostra de pintures sobre suports diversos, tapissos, objectes poètics, poesies il·lustrades i collages. Les artistes participants a l'exposició són Dolors Noguer, Carme Planella, Fina Planas, Noemí Morral, Montserrat Guanter i Dolors Bosch. Elles són un col·lectiu de dones a qui uneix l'intercanvi d'idees, tot explorant en aquest territori indefinit anomenat imaginació. El misteri implícit d'endevinar, imaginar i somniar, és  el que ofereixen, amb una tria d'obres artístiques molt íntimes i personals a punt de ser compartides amb tots vosaltres.  

Són temps difícils, d’incerteses, dubtes, crisi...

Si hem de projectar, no ens cal l’infinit, sinó a tocar, a curta distància. Tot això i més ens fa anar pel fangueig inarticulat de la vida mateixa. A nosaltres, “Dones tocades per la lluna”, copsant tot el pes de l’existència per mitjà del nostre imaginari, no ens agrada seguir-ne la corrent, més aviat tot el contrari; a contracorrent donem aire a les portes tancades i les obrim de bat a bat. I amb el pes de l’aire hi aboquem tot el nostre saber existencial, mitjançant aquest món que s’anomena: Art.

Som totes 6 del gènere Dona, però com a tals, cada una amb entitat pròpia. Diferenciades, i per aquest motiu arrepleguem de cadascuna de nosaltres les característiques a desplegar, sense competicions, fusionant-nos i escoltant-nos, per tal de fer més interessant el que us hi exposem.

Aquests Contrapunts ens fan alçar i una vegada més donem ales a les nostres dèries, i us en fem espectadors amb els contrastos i diversitats de tota mena.

Que la LLUNA ens Il·lumini  quan la foscor arribi! 

Dilluns
27
mar
Dimecres
29
mar
Dijous
30
mar
Divendres
31
mar
Dissabte
01
abr