"El regal de la Molly Monstre"

CineXic. El millor cinema infantil en català

Finalitzat
diumenge, 9 d’octubre | 18:00 h
Compartir

CineXic és un programa d’impuls del cinema infantil en català a través d’un circuit de sales arreu del territori. Una programació estable de pel·lícules infantils en català per a tota la família. Cada mes podeu gaudir d’una nova experiència a les vostres sales de cinema.

Aquesta coproducció alemanya-sueca-suïssa, amb direcció de Ted Sieger i guió de John Chambers, planteja una situació que busca l’empatia del petit espectador, abordant un conflicte molt habitual en les famílies, com és l’adaptació dels infants a l’arribada d’un nou germà o germana.

Sinopsi

En aquesta història, la Molly és la filla única d’en Popo i l’Etna Monstre, la reina de la casa. La seva vida transcorre en l’entorn familiar, jugant amb el seu millor amic, l’Edison, una joguina de corda que té vida pròpia. Tanmateix, al país dels Monstres, les mares fan l’ou i els pares el mantenen calent camí de l’illa de l’Ou, on tots els monstres surten de la closca. La Molly, il·lusionada per conèixer al nou membre de la família, li ha teixit un gorret de llana al seu futur germanet. Però els pares, amb les presses pel part, se l’han deixat i ella decideix seguir-los amb el seu regal. Quan finalment la família es retroba, els pares, que estaven espantadíssims, es posen molt contents. Es trenca l’ou, i un monstre petitó surt al món. Aquest viatge travessant les muntanyes Molt Molt Salvatges, acompanyada de l’Edison, ha canviat la Molly, transformada finalment en la germana gran.

Ted Sieger, Michael Ekblad, Matthias Bruhn, Alemanya-Suècia-Suïssa, 2015

Recomanada a partir de 3 anys

Doblada al català

72 minuts

Diumenge
09
oct
18:00 h
Gratuït
Finalitzat

Activitats relacionades

Pippi i el senyor sense son + El viatge de Bu
CineXic. El millor cinema infantil en català
dg. 04.12.22 | 18:00 h
Auditori
Cinema