Vespre de monòlegs

CARRER CULTURA JOVE

Finalitzat
Dissabte 29 de gener | 20:00 h

Organitza: Àrea de Joventut

20:00h - Cercle Jove

De franc

Reserva d'entrades aquí

En el marc del  cicle cultural mensual Carrer Cultura Jove, l'Àrea de Joventut de Santa Coloma de Farners ha organitzat un vespre de monòlegs per poder gaudir i riure sense parar. 

Els monòlegs aniran a càrrec de:

  • Pau Murner:  Artista multidisciplinar, o en altres paraules... Fa el que li deixen. Ha fet seccions en varis programes de TV com "A tu bola" o "Zippi Zappig", o recentment reporter al "Directe Catalunya" de 8TV. Treballa en varies companyies de teatre, les quals miraculosament encara l'aguanten i s'ha recorregut els escenaris de mitja Catalunya amb el seu espectacle "Safareig". Després d'haver fet tot tipus de monòlegs per a tots els públics, està considerat com un dels millors còmics de casa seva, l'altre és la iaia, i per molt que s'esforci mai la superarà.
  • Gemma Ortís: Sí, Ortís va amb ‘s’. Pot semblar una errada però no ho és. Si això fos el Registre Civil o el gimnàs on no va, posaria Ortiz. O Ortiz Amesa. En qualsevol cas, és Community Manager de dia i còmica de nit. Com Batman però amb molts menys diners. Graduada en Comunicació Audiovisual i especialitzada en guió, ha fet de l'humor la seva teràpia personal, una mica per això dels diners però també perquè compartir les penes ens fa sentir una mica millor a tots.
  • Mai Boncompte: Actriu i còmica, postgraduada en guió i interpretació en l'Institut del teatre, i formada per La Cubana en creació de personatges. Amb el seu sarcasme i llengua viperina no té cap problema a l'hora de posar damunt la taula les seves inquietuds i trajectòria de vida. Políticament incorrecte, desvergonyida i una mica folklòrica, la veritat.
  • David Sas: Còmic monologuista català amb una trajectòria professional de més de 10 anys havent actuat en tots els circuits de stand up de Catalunya, País Valencià i les Balears. També compta amb 4 temporades en el Teatreneu de Barcelona amb quatre shows diferents. De terres prepirinenques de Lleida baixa un humor fresc, energètic, quotidià i àcid com un gintònic dels d'abans. Dos glops i cap a dins.
Dissabte
29
gen
20:00 h
 
Gratuït
Finalitzat