El fiord de la Chriss Whitt, de Josep Solà i Sala

Presentació del llibre

Finalitzat
2021
Dijous 23 de setembre | 18:00 h

L'il·lustríssim Senyor Joan Martí i Bonmatí, Alcalde de Santa Coloma de Farners es complau de convidar-vos a la presentació del darrer llibre de l'escriptor colomenc Josep Solà i Sala: El fiord de la Chriss Whitt. L'acte se celebrarà dijous, 23 de setembre, a les 18 h, a la sala d'actes de la Biblioteca Joan Vinyoli.

Josep Solà i Sala (Santa Coloma de Farners, 1946) ha publicat els poemaris A l’ombra del cirerer (Curbet editors) i A sol i serena (Curbet editors). Integrant de l’Associació de Relataires en Català, és muntanyenc amb diversos cims dels Pirineus i dels Alps. Ara presenta la seva primera novel·la on s’hi intueix un llunyà rerefons de poesia, així com l’instint d’observació de la natura en els seus diversos estats.En El fiord de la Chriss Whitt s’endinsa en l’ànima dels seus protagonistes.

Sinopsi

Després de l’accident, a la Mat Amat encara li faltaven tres operacions per poder deixar la cadira de rodes, i això era un llast que la sobrepassava. A l’ombra del Montseny, intentava superar-ho activant la seva habilitat per explicar sentiments i emocions. Escriuria una novel·la: El fiord de la Chriss Whitt. Però hi hauria segones lectures. La protagonista, la Chriss, seria la seva marioneta i ho pagaria car. Ràbia? Enveja? Venjança? La Mat es revelava contra tot i contra tothom, perquè no acceptava el rol que li tocava viure entre dues rodes. Per la seva part, la Chriss s’acabava d’instal·lar en una petita cabana al fiord noruec de Geiranger. Davant la imatge impactant de les  cascades de SyvSøstrene, Friaren i Brudesløret, anava ultimant la trama de la novel·la que volia escriure, La vall de les paraules.

Dijous
23
set
Gratuït
Finalitzat