Monòlegs amb: Ana Polo, Godai Garcia, Marta Bosch i Marc Sarrats

Carrer cultura

Finalitzat
2021
Dissabte 29 de maig | 20:00 h

Obertura de portes a les 19.30 h; inici a les 20 h

* Degut a la Còvid-19, s'hauran de  seguir les mesures del pla d'actuació PROCICAT per malalties emergents i el pla d'obertura de la Casa de la Paraula. També s'haurà de portar de manera impresa la declaració responsable d'assistència a l'Auditori.

Informació complementària:

- Full de declaració responsable

Ana Polo

És periodista i humorista. Ha treballat de guionista, locutora i reportera a diversos programes de RAC1, Catalunya Ràdio i TVE. També va ser col·laboradora del late show 'No te metas en política'. Actualment la podeu seguir al podcast OYE POLO de Radio Primavera Sound i a Feministic, programa sobre dones i tecnologia a Fibracat TV. També als monòlegs amb els que recorre la geografia catalana.

Godai Garcia

Actor i humorista, ha participat al programa FAQS de TV3 així com als espectacles "Els Homes que parlen Sols", "El Soterrani", "LoMemefest", "Nit d'Homilies" i incomptables bolos en poblets i bars pudents però acollidors. Actualment té secció diària al VERSIÓ de RAC1 i presenta el podcast "Això fred no val res" Té una habilitat única per cultivar espinacs.

Marc Sarrats

Un dels còmics més destacats de la nova escena catalana. En Sarrats és dinamisme i contundència. Un stand up obsessivament entrelligat que va de l'actualitat política a la paranoia en qüestió de segons, i amb l'actitud d'un predicador sense sostre que anuncia la fi dels temps. Quan baixa de l'escenari ho fa sempre amb dos quilos menys.

Marta Bosch

Ha actuat a El Soterrani, al Comedy Gold, al Cruïlla Comedy, al FAQS de TV3 i al programa 20vint de TVE. La trobareu passejant pels micros barcelonins de L’Altre Mic, El Medi, La Llama Store, La Riot Comedy, Feísmo Cool o Ajajojejo, entre d'altres.

Dissabte
29
mai
20:00 h
Gratuït
Finalitzat