Visita comentada i conversa amb Azahara Cerezo sobre l'exposició BHDD, de Roc Parés

Azahara Cerezo i Roc Parés

Finalitzat
Dimarts 20 d'abril | 18:00 h

Durada aproximada de 90 minuts

L'acte tindrà lloc a la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners i es retransmetrà en directe.

Enllaç YouTube: https://youtu.be/b0SPR04vzVk. Es tracta d’una visita comentada a l'exposició BHDD de la mà d'Azahara Cerezo, qui conversarà amb Roc Parés sobre els processos de recerca i experimentació de cadascun dels treballs que formen part de l'exposició.

La visita comentada i conversa serà en català i tindrà una durada aproximada de 90 minuts. 

Azahara Cerezo (Girona, 1988)  aborda la noció de territori com un nus d’elements vinculats a l’experiència de l’espai i el temps, la corporalitat, la cristal·lització de la memòria, les tensions entre públic i privat i les transformacions digitalitzadores que es fonen amb la seva dimensió física. Mitjançant gestos de reapropiació i desplaçament en mitjans com la (post)fotografia, accions -sovint online- i vídeo, tracta d’apuntar cap a tensions de l’espai que habitem. 

Roc Parés (Mèxic, 1968). Artista investigador en comunicació interactiva. Compromès amb una cultura interdisciplinària, que defensa pel seu potencial emancipador, ha explorat les interseccions entre art, ciència, tecnologia, pensament i societat. Els seus treballs es caracteritzen per l’experimentació poètica i crítica amb les tecnologies digitals i han estat presentats, publicats i exhibits internacionalment. Doctor en Comunicació Audiovisual (UPF) i llicenciat en Belles Arts (UB).

Visita comentada y conversación con Azahara Cerezo sobre la exposición BHDD, de Roc Parés. 04/20/2021. 18h

El acto tendrá lugar en la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners y se retransmitirá en directo. Enlace YouTube: https://youtu.be/b0SPR04vzVk.

Se trata de una visita comentada a la exposición BHDD de la mano de Azahara Cerezo, quien conversará con Roc Parés sobre los procesos de investigación y experimentación de cada uno de los trabajos que forman parte de la exposición. La visita comentada y conversación será en catalán y tendrá una duración aproximada de 90 minutos. 

Azahara Cerezo (Girona, 1988)  aborda la noción de territorio como un nudo de elementos vinculados a la experiencia del espacio y el tiempo, la corporalidad, la cristalización de la memoria, las tensiones entre público y privado y cuya dimensión física se funde con transformaciones digitalizadoras. Mediante gestos de reapropiación y desplazamiento en medios como (post)fotografía, acciones –a menudo online- y vídeo, trata de apuntar hacia tensiones del espacio que habitamos.

Roc Parés (México, 1968). Artista investigador en comunicación interactiva. Comprometido con una cultura interdisciplinaria, que defiende por su potencial emancipador, ha explorado las intersecciones entre arte, ciencia, tecnología, pensamiento y sociedad. Sus trabajos se caracterizan por la experimentación poética y crítica con las tecnologías digitales y han sido presentados, publicados y expuestos internacionalmente. Doctor en Comunicación Audiovisual (UPF) y licenciado en Bellas Artes (UB).

Dimarts
20
abr
Finalitzat