"Un talp al meu jardí", de Martí Gironell

Presentació del llibre

Dijous 22 d'abril | 19:00 h

Si voleu assistir a l'acte de presentació del llibre, haureu de confirmar la vostra assistència a cultura@scf.cat. Aforament limitat a 25 persones.

Organitza Òmnium Selva Interior

* Degut a la Còvid-19, s'hauran de  seguir les mesures del pla d'actuació PROCICAT per malalties emergents i el pla d'obertura. També s'haurà de portar de manera impresa la declaració responsable d'assistència.

Informació complementària:

-Pla d'actuació PROCICAT

- Full de declaració responsable Casa Paraula/Biblioteca

Il·lustracions de Coaner Codina

Un conte fantàstic que ens convida a viatjar sota terra per conèixer i cuidar el nostre entorn.

En Felip és un talp que apareix al jardí de la casa de dos nens, en Quim i el seu germà petit, en Pep. El talp els diu que fa molta estona que corria pels túnels i galeries que havia fet per sota terra i que no aconseguia trobar el camí cap a casa seva. Resulta que tots els forats tenien alguna trampa. En Felip està molt trist i en Quim i en Pep el volen ajudar. Però per això hauran de baixar a sota terra. Al costat d’en Felip, els dos germans viuran una aventura subterrània, descobriran tot un món i quan tornin a pujar a la superfície seran conscients del què hi ha sota els seus peus i com n’és d’important respectar-lo.

Martí Gironell i Gamero (Besalú, 1971). Escriptor i periodista. Llicenciat en Filologia Anglesa i en Periodisme, ha treballat a Ràdio Besalú, Ràdio Olot, Catalunya Ràdio i TV3. Col·labora en mitjans de comunicació com El Punt AvuiLa RepúblicaEnderrock i L’Illa dels Llibres. Entre els seus llibres destaquen El pont dels jueus (2007), que ha estat traduït a diversos idiomes; La venjança del bandoler, que va guanyar el Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica el 2008; L’arqueòleg (2010), L’últim abat (2012) i El primer heroi (2014), que també han estat traduïts a diverses llengües. El 2015 va publicar Strappo, la novel·la de l’espoli del romànic català, i el conte infantil El nen dibuixat. L’any 2018 va guanyar el Premi Ramon Llull amb La força d’un destí, amb més de 30.000 exemplars venuts i traduïda al castellà, l’anglès, l’holandès i el búlgar.

Dijous
22
abr