Cartografies Corporals de la Vulnerabilitat

Performance a càrrec d'Isa Fontbona

Finalitzat
Del 26.02.21 al 06.03.21

Amb la col·laboració de l'associació de dones i feminisme Les Ortigues

Voleu formar part de la performance Cartografies Corporals de la Vulnerabilitat? Us expliquem com!!!

El pròxim 6 de març, al voltant de la celebració del Dia Internacional de les Dones, es durà a terme una performance de llarga durada, a càrrec de l'artista Isa Fontbona, a la Casa de la Paraula.

A través d'ella es vol donar veu a diferents formes de desigualtat viscudes en primera persona. El seu cos es convertirà en el llenç i alhora l'altaveu per visibilitzar-la, vols compartir la teva experiència?

COM FER-HO?

ONLINE: Envia un missatge al correu electrònic o a través de xarxes socials:

isa.fontbona@gmail, com

facebook: isa.fontbonainstagram: isafontbona

DE FORMA FÍSICA:

Diposita el teu missatge a l'urna que trobaràs a La Casa de la Paraula(del 26 de febrer al 5 de març)

TROBADES AMB L'ARTISTA UN A UN 

Des del 26 de febrer al 5 de març Isa Fontbona estarà a la Casa de la Paraula per aquelles i aquells qui vulguin venir a compartir la seva experiència i expressar algun dels seus missatges.(tardes de 5 a 19: divendres 26, dilluns 1, dimecres 3 i divendres 5) 

Mantenint distàncies de seguretat, mascareta i a l'espai del pati exterior de la Casa de la Paraula(**) Amb possibilitats d'organitzar la trobada fora de l'horari pautat

El próximo sábado 6 DE MARZO alrededor del Día Internacional de las Mujeres, tendrá lugar una performance de larga duración a carga de la artista Isa Fontbona en la Casa de la Paraula.

A través de ésta, se quiere dar voz a diferentes formas de desigualdad vividas en primera persona.Su cuerpo se convertirá en el lienzo y al mismo tiempo el altavoz para hacerla visible.¿Quieres compartir tu experiencia?

¿CÓMO HACERLO?

ONLINE:

Envía un mensaje al correo electrónico o a través de las redes sociales:isa.fontbona@gmail.com  Facebook: @isa.fontbonaInstagram: @isafontbona

PRESENCIAL:

Deposita tu mensaje en la URNA que encontrarás en La Casa de la Paraula (del 26 de febrero al 5 de marzo)

ENCUENTROS UNO A UNO CON LA ARTISTA

Del 26 de febrero al 5 de marzo Isa Fontbona estará en la Casa de la Paraula para aquellas y aquellos que quieran venir y compartir su experiencia y expresar algunos de sus mensajes.(tardes de 5 a 7: viernes 26, lunes 1, miércoles 3, viernes 5)

(**) Manteniendo distancias de seguridad, con mascarilla y en el espacio del patio exterior de la Casa de la ParaulaEs posible realizar el encuentro fuera del horario programado si es necesario.

Divendres
26
feb
17:00 h
 
Finalitzat
Dilluns
01
mar
17:00 h
 
Finalitzat
Dimecres
03
mar
17:00 h
 
Finalitzat
Divendres
05
mar
17:00 h
 
Finalitzat
Dissabte
06
mar
Finalitzat