"Terra de telers", de Joan Frank Charansonnet

Cinema Cicle Gaudí

3 €
Dissabte 20 de març | 19:00 h

Les entrades es venen a través d'aquesta pàgina web o a taquilla. Recordar-vos que el pagament ha de ser amb targeta.

Preu: 4.5 €, 3 € amb descompte

SINOPSI

La Julieta, una nena de sis anys, arriba amb la seva família al lloc on es desenvoluparà la seva nova vida. És l’any 1923 i com tantes altres famílies han hagut de fugir de la misèria del camp per establir-se a Colònia, però començar de nou en un nucli tancat no serà fàcil. Els records d’una infància feliç, marcats per la industrialització, l’ànima viva d’una nena que es converteix en dona i la duresa de la guerra civil a la caiguda de la dictadura, acompanyaran l’espectador durant més de seixanta anys mostrant-li tots els camins que el destí li ofereix. Finalment els ulls de la Julieta, madurs i savis, es tancaran en l’únic lloc que ha conegut: la seva estimada Colònia.

Terra de telers mostra un camí poètic de la vida de dues germanes i de tots els habitants d’una colònia industrial a la llera del Llobregat (ubicada a la Catalunya Central).

FITXA TÈCNICA

 Direcció: Joan Frank Charansonnet

 Guió: Joan Frank Charansonnet i Alba López

 Música: Marcus JGR i Xarim Aresté

 Fotografia: Pau Carreté i Joan Babiloni

 Estrena: Desembre 2020

 Durada: 118 min.

 Gènere: Drama històric

 Intèrprets:Ramón Godino, Alba López, Montse Ribadellas, Angelina Llongueras, Queralt Albinyana, Joan Massotkleiner, Miquel Sitjar, Jaume Montané, Joan Frank Charansonnet

Si voleu més informació, cliqueu aquí.

Dissabte
20
mar
19:00 h
Des de
3 €