"Lazos de luz", de Xavier Correa

Presentació del darrer llibre

Finalitzat
2020
Dissabte 19 de desembre | 12:00 h

Donada la situació excepcional, és imprescindible la vostra confirmació d’assistència, abans del 18 de desembre. Podeu fer-ho enviant un correu electrònic a cultura@scf.cat , ens agradaria compartir-ho amb vosaltres.

Xavier Correa és un reconegut escriptor colomenc que amb la seva primera novel·la, Sombras de niebla, ens demostra la seva passió per la bona literatura. Entre la seva producció literària hem de destacar que Sombras de niebla, va ser novel·la finalista del VI Premi de literatura Círculo Rojo 2019, on concursa amb més de dues mil obres literàries del gènere ficció contemporània. La seva segona novel·la és Lazos de luz, que ens presentarà el dissabte 19 de desembre, a les 12 h, en una trobada molt especial.

Sinopsi Lazos de luz

Potser ho fem sense pensar, deixant-nos portar pel plaer d'alçar desafiadors l'estendard de la llibertat. Potser simplement hem nascut amb ella i donem per fet que ens acompanyarà sempre i arreu. Laura també ho va creure. No va voler preguntar-se si l'arbre de llàgrimes amagava les arrels en veure eixugar les seves fulles. Va créixer, va madurar, i va decidir dur a terme l'únic projecte que donava sentit a la seva vida, intentant desprendre's d'un passat que sempre l'esperava un pas per davant. Lazos de luz, la segona part de Sombras de niebla, narra la història d'una dona que va vestir la seva vida amb emocions d'oblit i record, sense adonar-se que va ser la mateixa llibertat qui va demanar a la justícia que s'embenés els ulls; potser perquè no pogués contemplar l'espurna de les vivències que l'anaven minvant a poc a poc. Laura, Talia, Ester i Elvira, quatre dones disposades a anar més enllà de la llei per erradicar la violència de gènere d'una societat, de vegades cega, de vegades sorda, de vegades més disposada a denunciar tragèdies que a afrontar-les amb fermesa.