Bianco, cia. Labú teatre

Teatre familiar

Finalitzat
2020
Divendres 18 de setembre | 18:00 h

Aforament limitat a 130 persones

Bianco és la història d’una noia que treballa en un antic hostal desolat i que rep la visita inesperada d’un entranyable viatger, que la convida a obrir les portes i finestres del seu cor. Una trobada especial que conduirà la protagonista cap a una nova manera de veure la vida.

L’acceptació del canvi, com ens modifiquen els canvis de la nostra vida ?ja siguin grans o petits?, com gestionar-los i enfocar-los de la manera més adient, la fi d’un record, deixar anar per evolucionar com a persones, la pèrdua d’algú o d’allò que estimes… Són valors universals que, en la societat actual, sovint passen desapercebuts i que des de LaBú Teatre expressem mitjançant un llenguatge escènic visual, còmic i poètic.

Bianco és el primer espectacle de LaBú Teatre, que en el seu primer any de gira, va obtenir un premi internacional a Millor Espectacle del Festival FITC de Bucarest, Romania. Va ser estrenat l’any 2017 a la Feria Europea de Artes Escénicas para niños y niñas Feten (Gijón-Espanya), i presentat a la Mostra d’Igualada (Catalunya-Espanya), a França, Romania, República Txeca, Alemanya i Itàlia.

Divendres
18
set
18:00 h
Gratuït
Finalitzat