Bahía Acuicornio, de Katie O'Neill

Club de lectura infantil

Gratuït
Dilluns 28 de setembre | 17:30 h

Els membres del Club Minúscules comentaran la novel·la gràfica "Bahía Acuicornio" de Katie O'Neill.

Sinopsi

Quan Llana torna al seu poble costaner natal al costat del seu pare per ajudar a netejar els estralls causats per l'última gran tempesta, s'adona del molt que ha trobat a faltar l'oceà, i també la forta i tranquil·litzadora presència de la seva tia Mae .

Allà, a la platja, Llana descobrirà una colònia de acuicornios, unes petites criatures màgiques que viuen en l'escull de corall i, amb ajuda de la seva tia -qui sembla saber més sobre ells del que està disposada a admetre-, s'encarregarà de tenir cura d'un d'aquests fascinants éssers a què troba malferit.

L'amenaça d'una nova tempesta farà que es posin en dubte decisions preses molt temps enrere sobre com coexistir amb el mar. Només llavors Llana comprendrà que necessita trobar la força necessària per a valer-se per si mateixa, fins i tot quan això signifiqui enfrontar-se a les persones que sempre han vetllat per ella.

La trobada serà conduïda per Pau Pujol.

Dilluns
28
set
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR