Paraules Nocturnes 2020

"CADIRA. De la natura a la mesura". Pep Aymerich

Finalitzat
2020
Divendres 31 de juliol | 22:00 h

Aforament limitat.

Reserva de localitats a l'a/e cultura@scf.cat

En aquesta acció Pep Aymerich construeix una cadira a partir d'un tronc de castanyer fent servir eines i tècniques tradicionals.

La senzillesa i l'eficàcia amb què les fa treballar i les endreça en el banc de fuster i en el cavallet creat per aquesta acció, juntament amb la cura que té del cos i dels gestos intrínsecs en utilitzar-les, conviden l'espectador a gaudir de l'acció en un tempo eloqüent marcat pel ritme constant, directe i harmoniós que genera la complicitat i el desig de veure'n el resultat final.

L'ofici i l'artista, doncs, fusiona l'equilibri que va de la natura a la mesura.

L'acció consisteix a fer una cadira tradicional de fusta partint de l'estadi més proper a la natura: un tronc de castanyer. Només es fan servir eines manuals i un banc i cavallet creat expressament per fer la cadira amb eficàcia i senzillesa.

No és només rellevant el resultat final, sinó també tot el procés. Es tenen molt en compte els moviments que es realitzen, ja siguin posturals, de força, de destresa o d'eficàcia, talment com si tot el procés de creació d'una cadira des d'un tronc fos una coreografia.

Divendres
31
jul
Gratuït
Finalitzat