Carlos Velilla Lon

Pla Seqüència, pintura

Finalitzat
2020
Del 01.07.20 al 18.09.20

A partir de l'1 de juliol

Carlos Velilla Lon presenta dues exposicions a la Casa de la Paraula: PLA SEQÜÈNCIA ( L'exposició Retrats, que s'havia d'inaugurar conjuntament amb Pla seqüencia es podrà veure a partir del mes de setembre a causa de la reprogramació pel Covid19)

Pla Seqüència aplega una selecció de pintures dels últims tres anys i molt especialment dels anys 2019 i 2020. El títol fa referència al món del cinema per indicar que l'exposició està feta metafòricament en un sol pla seqüència, però construïda a base de seqüències, panorames i contraplans; sense talls mentals, per configurar la idea en un sol retrat.

L'exposició que porta per títol Retrats la compon una petita selecció de 30 fotografies realitzades durant 45 anys, de retrats de personatges del món de la cultura, la majoria amics i d'altres partícips d'alguna idea en comú.

 

Carlos Velilla Lon (Saragossa, 1950) és doctor per la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, de la qual és professor titular i va ser vicedegà de Cultura (2004-2008). Com a artista, ha participat en nombroses exposicions individuals i col·lectives en diverses mostres d’art i galeries de diverses ciutats europees com: Euroarte a Lisboa, Galeria Quadrado Azúl d’Oporto, Galeria Phoebus de  Rotterdam, Sala Ibercaja de València, SAGA 90 FIAC a París, Sala Gaspar de Barcelona, entre d’altres. Ha dirigit diversos seminaris i postgraus. Ha escrit articles per diverses revistes d’art i música. Ha realitzat conferències sobre art contemporani, Gustav Klimt i el dibuix dels Simbolistes, així com sobre la història de la fotografia i la seva relació amb l’art. Va ser membre fundador de VCB Vídeo. Curador de diverses exposicions. Coeditor de la revista PAC (Publicación de Arte Contemporáneo). Realitzador de diverses pel·lícules, la darrera de 2014: “Joaquim Chancho. El dibuix del pensament”. 

Dimecres
01
jul
Dijous
02
jul
Divendres
03
jul
Dissabte
04
jul
Diumenge
05
jul