Emergent mailchimp

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

L’accés a aquesta pàgina web implica que l’usuari coneix i accepta les advertències i informacions legals, condicions i termes d’ús aquí descrits, pel que li recomanem que llegeixi atentament aquest contingut si vol accedir i fer ús de la informació i els serveis oferts des d’aquesta pàgina web. La informació aquí present podrà ser modificada o substituïda pel seu titular en qualsevol moment i sense previ avís.

×

El florido pensil, cia. La Laguna Teatre de Sils

25è Concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada

26.01.20
El Florido Pensil - Concurs Rafael Anglada
El Florido Pensil - Concurs Rafael Anglada
El florido pensil
El florido pensil

El florido pensil explica en clau d’humor, les vicissituds d’una colla de nois sotmesos al sistema educatiu que dominà l’Espanya de la postguerra. Els seus protagonistes ens aniran descobrint un mosaic en el qual se succeeixen els escenaris de l’acció: en primer lloc l’escola i, més tard la resta de tribunes des d’on el règim enviava els seus senyals de suport: el cinema de barri, la ràdio familiar, l’església i la premsa, representada aquí per l’aparentment inofensiu tebeo.

L'any 1990, i en honor a l'artista colomenc Rafael Anglada, es creà el Concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada. L'Agrupació Teatral La Clau ha reprès, des de l'any 2000, l'organització del Concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada.

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR