Emergent mailchimp

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

L’accés a aquesta pàgina web implica que l’usuari coneix i accepta les advertències i informacions legals, condicions i termes d’ús aquí descrits, pel que li recomanem que llegeixi atentament aquest contingut si vol accedir i fer ús de la informació i els serveis oferts des d’aquesta pàgina web. La informació aquí present podrà ser modificada o substituïda pel seu titular en qualsevol moment i sense previ avís.

×

MATÈRIA IMPRESA: LA VIRTUALITAT FÍSICA

Cantalozella, Casanovas, Lozano, Negre, Pastó, Valera i Viladomiu

Del 23.11.19 al 18.01.20

Organitza: Ajuntament de Santa Coloma de Farners

Amb el suport de: Diputació de Girona, Universitat de Barcelona i  Ministeri de Ciència

Matèria Impresa: la Virtualitat Física
Matèria Impresa: la Virtualitat Física

Matèria impresa és el reeixit projecte d'un col·lectiu d'artistes i acadèmics catalans que explora l'ús de les noves tecnologies de manufactura i de producció industrial en sèrie (la impressió 3D) i la seva relació amb l'art. Totes les escultures i instal·lacions de l'exposició són fetes a partir de models enterament digitals, que l'eina tecnològica materialitza en un objecte corpori i sòlid. Els artistes han emprat sempre les noves tecnologies per a llurs projectes i treball. És molt difícil però preveure quin serà l'impacte de les tecnologies disruptives en l'art futur.

INAUGURACIÓ

Dissabte, 23 de novembre, 13 h

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR