Emergent mailchimp

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

L’accés a aquesta pàgina web implica que l’usuari coneix i accepta les advertències i informacions legals, condicions i termes d’ús aquí descrits, pel que li recomanem que llegeixi atentament aquest contingut si vol accedir i fer ús de la informació i els serveis oferts des d’aquesta pàgina web. La informació aquí present podrà ser modificada o substituïda pel seu titular en qualsevol moment i sense previ avís.

×

Exposició: Petits artistes

Curs 2018-2019

Del 20.05.19 al 29.06.19

Alumnes de les escoles La Salle, Castell i Sant Salvador d’Horta

Els alumnes de 4t i 5è curs de primària de les escoles de Santa Coloma de Farners participen en el laboratori de plàstica de la Casa de la Paraula, tallers que tutoritza la Mariona Terrats. Els alumnes hi ha treballat, aquest curs, tres propostes: diferents maneres de pintar un Grúfol, el mapa del tresor i com dibuixar amb les estisores; tallers en els quals han experimentat amb tècniques i processos creatius que per a ells són nous. Els treballs dels alumnes sorprenen per la seva creativitat. Una selecció de les petites obres d’art dels escolars s’exposen a final de curs a la Casa de la Paraula, com a tancament del laboratori de plàstica. Per alumnes i pares és motiu d’orgull de veure els treballs dels nois i noies exposats a la sala municipal d’art.


 


 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR