Emergent mailchimp

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

L’accés a aquesta pàgina web implica que l’usuari coneix i accepta les advertències i informacions legals, condicions i termes d’ús aquí descrits, pel que li recomanem que llegeixi atentament aquest contingut si vol accedir i fer ús de la informació i els serveis oferts des d’aquesta pàgina web. La informació aquí present podrà ser modificada o substituïda pel seu titular en qualsevol moment i sense previ avís.

×

COMPLICITATS I SINCRONIES

Denys Blacker

Del 21.01.19 al 02.03.19

Del 21 de gener al 2 de març

Matins de dilluns a dissabte, de 10 a 13.30 h, i tardes de dijous a dissabte, de 17 a 20 h

Denys Blacker
Denys Blacker
Denys Blacker
Denys Blacker
Denys Blacker
Denys Blacker

Instal·lació artística

Denys Blacker, artista anglesa establerta a Madremanya, és una creadora multidisciplinar que s’expressa amb el dibuix, l’escultura, la ceràmica, els tèxtils i la performance, tècniques i llenguatges que combina en els seus processos creatius. La seva atenció se centra més en l’acte de fer que no pas en el resultat final d'allò que es fa. La seva trajectòria artística s’estén com un itinerari que enllaça estadis i processos diferents de creació. L’exposició que presenta a la Casa de la Paraula adapta el projecte que es va poder veure a la sala el Bòlit, de Girona, l’any 2018, a aquest espai, refent-ne el contingut i discurs i afegint-hi alguna obra inèdita. És la segona ocasió en la qual el Bòlit i la Casa de la Paraula col·laboren en un mateix projecte.

Inauguració: dissabte 2 de febrer, 12 h amb performance artística, amb Denys Blacker

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR