Emergent mailchimp

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

L’accés a aquesta pàgina web implica que l’usuari coneix i accepta les advertències i informacions legals, condicions i termes d’ús aquí descrits, pel que li recomanem que llegeixi atentament aquest contingut si vol accedir i fer ús de la informació i els serveis oferts des d’aquesta pàgina web. La informació aquí present podrà ser modificada o substituïda pel seu titular en qualsevol moment i sense previ avís.

×

Sandàlies d'escuma, de Maria Àngels Anglada

Club de Lectors i Llegidors

13.12.19

Activitat gratuïta

Amb inscripció prèvia

Els membres del Club de Lectors i Llegidors comenten Sandàlies d'escuma, de Maria Àngels Anglada.

Sinopsi de l’obra: 
Glauca de Quios és una dona fascinant. A la manera dels grans poemes èpics de la tradició hel·lenística, ella mateixa ens relata, ja des de la vellesa, la seva vida. Glauca pertany a una família benestant que es dedica al cultiu de la vinya a l’illa de Quios en la Grècia del segle III aC. Amb les “sandàlies d’escuma” del títol, Glauca trepitja fort, en terra i per mar, per les illes de l’Egeu i fins a la ciutat d’Alexandria. I des d’aquesta força de caràcter ens fa partícips dels primers amors, de les dificultats que li planteja la vida quan s’ha de fer càrrec dels fills de la germana morta prematurament, d’un casament de conveniència, de la trobada amb el company definitiu, i de la seva vida en comú, una relació intensa i complexa que també la durà a Atenes. 
En la seva mirada, nodrida per la poesia i la música, hi veiem passar la memòria, l’amor i la família, les tradicions mitològiques, el paisatge mediterrani, la política i la justícia. Amb un gran coneixement del món clàssic, i també amb la tècnica, la força narrativa i la sensibilitat que la caracteritzen, Maria Àngels Anglada escriu una novel·la històrica deliciosa que calia tornar a posar a disposició dels lectors.

La trobada és conduïda per Assum Guardiola.

L'hora de la trobada és per confirmar.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR