Emergent mailchimp

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

L’accés a aquesta pàgina web implica que l’usuari coneix i accepta les advertències i informacions legals, condicions i termes d’ús aquí descrits, pel que li recomanem que llegeixi atentament aquest contingut si vol accedir i fer ús de la informació i els serveis oferts des d’aquesta pàgina web. La informació aquí present podrà ser modificada o substituïda pel seu titular en qualsevol moment i sense previ avís.

×

Cartografía de una desaparición

Club Llegir el Teatre

10.06.19

Activitat gratuïta

Amb inscripció prèvia

Els membres del Club Llegir el Teatre comenten Cartografía de una desaparición, de Sergio Blanco.

Sinopsi de l'obra:

Cartografía de una desaparición és un panegíric, un text escrit com una lloança a Joan Brossa. Una visió, des de fora, de la figura del Brossa poeta, paleta i pensador. Una lectura, a mig camí entre la conferència i la classe magistral, on Blanco parla de com va rebre l’encàrrec, per part de Xavier Albertí, d’escriure aquest text, i de com el va escriure. Autoficció, postmodernitat i primera persona.  
(...) 
Cartografía de una desaparición conté reflexions sobre les paraules, el silenci i sobre com l’autèntica independència només s’aconsegueix mitjançant la llengua. També apareix una intoxicació per llegir massa a Brossa. Les revelacions, les crisis i totes les etapes que caracteritzen el procés d’escriptura treuen el cap en aquest text que, al final, no parla de Brossa, ni de Blanco. Ni de Christa Leem transfigurada en un jove i guapo sirià del Raval. Parla del Brossa que porta l’autor a dins seu, que és el que mateix portem tots dins. El del tren penjat del Tibidabo, el de la màgia, el d’El Ingenio, el dels jocs de cartes. Blanco ha creat un mapa de quelcom que ja no existeix. Però no és la cartografia, per definició, un art fantasmagòric?

text extret de: https://www.nuvol.com/critica/cartografia-de-sergio-blanco/

La trobada és conduïda per l’actriu Olga Cercós.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR