Emergent mailchimp

Vols que t'informem regularment de la nostra programació?

L’accés a aquesta pàgina web implica que l’usuari coneix i accepta les advertències i informacions legals, condicions i termes d’ús aquí descrits, pel que li recomanem que llegeixi atentament aquest contingut si vol accedir i fer ús de la informació i els serveis oferts des d’aquesta pàgina web. La informació aquí present podrà ser modificada o substituïda pel seu titular en qualsevol moment i sense previ avís.

×

Arxiu Comarcal de La Selva

Arxiu Comarcal de la Selva (façana)
Arxiu Comarcal de la Selva (façana)
Arxiu Comarcal de la Selva
Arxiu Comarcal de la Selva
Arxiu Comarcal de la Selva
Arxiu Comarcal de la Selva
Arxiu Comarcal de la Selva
Arxiu Comarcal de la Selva

Serveis que s'ofereixen al públic en general

Consulta de documents

 • Fons documentals.
 • Col·lecció fotogràfica amb més de 6000 imatges de poblacions, edificis històrics i paratges de la Selva.
 • Instruments de descripció de l'arxiu: guia-quadre de fons, inventaris i catàlegs. Inventaris dels arxius municipals de la comarca.

Consulta de publicacions

 • Biblioteca auxiliar especialitzada en història i geografia dels pobles de la Selva i de Catalunya, amb més de 2500 volums.
 • Hemeroteca amb una extensa col·lecció de revistes locals i butlletins de tots els municipis de la comarca.
 • Col·lecció d'impresos i programes de festes d'àmbit comarcal.

Altres serveis a l'usuari

 • Servei de referència: facilita la consulta de dades i elabora recerques puntuals per a investigadors i particulars que no es poden desplaçar personalment a l'arxiu.
 • Servei de reprografia: fotocòpia de documents i llibre i còpies fotogràfiques; aparell lector de microfilms. La reproducció queda supeditada a l'estat de conservació dels documents i llibres en qüestió. En cas de voler publicar una imatge reproduïda, caldrà emplenar un formulari.
 • Servei d'assessorament i orientació a les persones que inicien una investigació històrica i documental, i a les que volen classificar i descriure llurs fons privats.
 • Expedició de la targeta d'investigador de la Generalitat de Catalunya vàlida per a tots els arxius públics del Principat.
 • Expedició de certificacions sobre l'existència de documents de l'Arxiu, així com de fotocòpies compulsades; expedició de certificats d'assistència a la sala de lectura.

Serveis que s'ofereixen a l'administració

 1. Servei de consulta i préstec d'expedients i documents als organismes i institucions que tenen dipositada llur documentació a l'Arxiu Comarcal.
 2. Servei d'assessorament a ajuntaments, arxius municipals i organismes oficials per a l'organització i descripció arxivística dels seus fons.
 3. Servei de préstec de documents, impresos i imatges per a exposicions organitzades per altres institucions i organismes, sempre que s'acompleixin determinades condicions de seguretat.

Activitats

Xerrada: El foc com a element festiu als Països Catalans
Commemoració 500 anys del naixement de Sant Salvador d'Horta
12.03.20
Arxiu Comarcal de La Selva
Patrimoni i cultura

Altres espais

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR